ALON d.o.o.

Zakaj izbrati podjetje Alon?
Ker že več kot 20 let ustvarjamo zadovoljne stranke. Izdelujemo električne instalacije za družinske hiše, za poslovne prostore ter za javne ustanove.
Izdelamo kompletno instalacijo hitro za zmerno ceno. Ne potrebujete posebnih izvajalcev za jaki tok, za šibki tok, za domofone in pogone, za hišna in dvoriščna vrata… Kompletno instalacijo, priklop in zagon naredimo mi! Avtomatizacija vseh pogonov: dvoriščna vrata drsna ali krilna, garažna vrata, vhodna vrata.
Izdelamo kompletno napeljavo za šibki tok: instalacija interneta, telefonska instalacija, televizijska instalacija, domofonska instalacija, video nadzor, kamere, instalacija alarma in kontrole pristopa. Kompletne računalniške mreže z UTP/FTP kabli položimo, dobavimo aktivno in pasivno opremo, zaključimo kable na patch panele v rack omarah, naredimo meritve, konfiguriramo sistem.

O PODEJTJU

Podjetje ALON d.o.o. je ustanovljeno leta 1995 kot storitveno podjetje na področju elektrike in elektronike. Takoj na začetku smo vpeljali tudi program izposoje zastav kot stacionarni pisarniški program.

Svojim strankam ponujamo kvalitetne in celovite rešitve na področju električnih instalacij jakega in šibkega toka. Imamo ogromno izkušenj pri izvedbi električnih instalacij v poslovnih objektih. Tu je vedno potrebno izvesti vse energetske instalacije, postaviti video nadzor in kontrolo pristopa, izvesti kompletno alarmno in požarno instalacijo ter položiti kable za komunikacijsko omrežje. Vse to opravimo kvalitetno in hitro za zmerno ceno.

Seveda izdelujemo tudi kompletne električne instalacije za družinske hiše, kar je precej bolj enostavno in hitro.

Zadnjih 10 let opravimo veliko zamenjav dotrajanih IMP domofonskih sistemov v stanovanjskih blokih  (pogodbe:  SZ Vrhnika, SP Ravne, Valina, Inea…). Domofone zamenjamo z modernimi avdio-video domofonskimi sistemi tipa Urmet, Comelit, Bticino ali Bpt. Na željo stranke dobavimo tudi druge znamke.

Program izposoje zastav smo vpeljali takoj po ustanovitvi podjetja. Na začetku smo za izposojo imeli 160 bombažnih zastav evropskih in nekaj svetovnih držav. Ker je interes za izposojo zastav bil čedalje večji smo program širili z izdelavo vedno novih zastav držav sveta. Med tem se je tudi tehnologija izdelave zastav držav sveta  bistveno spreminjala. Material se je iz bombaža spremenil v poliamid in pozneje v mrežasti poliester. Tiskanje je iz sitotiska in offset tiska šlo na digitalni in sublimacijski tisk.

Danes smo edini v Sloveniji, ki izposojamo zastave vseh držav sveta. S ponosom lahko rečemo, da pri nas dobite zastavo, ki si jo zaželite! Iz nekdanjih 160 bombažnih zastav držav sveta, danes imamo na zalogi skoraj 1000 poliestrskih zastav držav sveta za izposojo!

Pri nas lahko najamete zastave vseh držav sveta za športne prireditve in mednarodna poslovna srečanja. Naj bo to obisk poslovnega partnerja iz Kuvajta ali organizacija univerzijade v Mariboru.

Kdo smo

Naziv podjetja: ALON d.o.o.
Sedež podjetja: Kajuhova 32b
1000 LJUBLJANA
Leto ustanovitve: 1995
Matična številka: 5908442000
Ident.št.za DDV: SI 44546815
Davčni zavezanec: DA

Marko Stanković, prokurist

Kajuhova 32b
SI-1000 Ljubljana
041 720 822
Pokličite
Kje smo